OSIGURAVAMO kvalitet!


Pouzdan partner

Cilj nam je postati pouzdan partner na koga se kupci mogu osloniti. Prodaju zasnivamo na ostvarivanju partnerskih odnosa između kupca i proizvođača i na taj način ostvarujemo još veću sigurnost i povjerenje.

Snaga partnerstva

Glavni cilj naše kompanije jeste da promoviramo, omogućimo i osiguramo najkvalitetnija rješenja u segmentu voda-gas na području cijele Bosne i Hercegovine i aktivno učestvovati u izgradnji funkcionalnih i pouzdanih distributivnih sistema.

  • Ovlašteni zastupnik HAWLE Armaturen GmbH
  • Ovlašteni zastupnik Georg Fischer WAGA
  • Zastupnik kompanije Von Roll
  • Ovlašteni zastupnik kompanije Romacon
  • Ovlašteni zastupnik kompanije AVK

Naš asortiman se sastoji

Vodovodne cijevi
Spojnice
Specijalizovane mašine
Ekologija
Edukacija

Vonroll

VonRoll hydro nudi veliki raspon usluga i proizvoda da garantuje održavanje sistema za pitku vodu igas.
Time vonroll hydro podržava kompletan životni ciklus infrastrukture, od instalacije do održavanja izamjene. Najjače kompetencije su otkrivanje detekcija curenja, inspekcija i revizija ventila i hidranata, kao i isporuka kupcima širom svijeta cijevi, blok sistema, hidranata, poklopaca te sistema za detekciju curenja i nadzor kvaliteta vode.

Mission ZEROWATERLOSS

Romacon

Osnovan 1981. godine, ROMACON je prva firma u Europi koja je počela proizvodnju reparaturnih spojnica od nehrđajućeg čelika. Trenutno, ROMACON je jedan od najvećih svjetskih proizvođača reparaturnih spojnica i ogrlica za nabušivanje od nehrđajućeg čelika. Njivo spojnice se izvoze u preko 60 zemalja, te se koriste za sanaciju vodovodnih cijevi ili pravljenje priključaka na postojećim cijevima. Danas, ROMACON je dio grupe United Pipeline Products

Installation Instruction Repair Clamp

AVK International

AVK International A/S nudi široki izbor ventila, hidranata i prateće opreme za vodu, gas, tretman otpadnih voda i zaštitu od požara.

Specijalizovani za proizvodnju zasuna, dvostruko ekscentričnih leptir ventila, nepovratnih kugla ventila, kućnih priključaka, Supa Maxi™ spojnica, ugradbenih garnitura i odabranih vrsta hidranata i prateće opreme.

Zasuni

Dvostruko-eksentrični leptir ventili

Cost is more important than quality, but quality is the best way to reduce cost.

Genichi Taguchi
Brzi
Pouzdani
Tehnologija
Kvalitet