OSIGURAVAMO kvalitet!


Zašto mi?

• Privatno preduzeće
• Hauptsitz in Sarajevo
• Centar za edukaciju
• Ovlašteni zastupnik
• Skladištbeni prostor
• Brzi i efikasni

O nama

BIHEXO d.o.o. je privatno preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u segmentu vode i gasa. Sjedište firme je u Sarajevu. Od samog osnivanja BIHEXO d.o.o. bilježi stalni rast i razvoj i zauzima veoma zapaženo mjesto na BH tržištu.

Naš moto je modernizacija vodovodnih i gasnih sistema u zemlji, ponudom najkvalitetnijih proizvoda, urađenih prema najzahtjevnijim standardima i s ciljem očuvanja i uštede prirodnih resursa.

Ukazano povjerenje inozemnih partnera dovelo je toga da je BIHEXO d.o.o. danas ovlašteni zastupnik nekih od vodećih svjetskih kompanija na tržištu kao što su HAWLE Armaturen GmbH, Georg Fischer, Romacon i drugi.

Koncept i posvećenost poslu nas svrstava u vodeće kompanije na tržištu. To su prepoznali mnogi naši partneri i danas imaju puno povjerenje u našu kompaniju. Naš cilj je da u svakom trenutku opravdamo ukazano povjerenje i da nastojimo da ga unaprijedimo.

Zastupamo samo najkvalitetnije brendove

Pogledajte neke od kataloga renomiranih preduzeća koja zastupamo…

HAWLE brošure

Ovdje možete pogledati neke od HAWLE brošura i prezentacija koje Vam mogu biti od koristi. Ukoliko želite neke posebne detalje, budite slobodni pozvati naš ured.

GF brošure

Ovdje možete pogledati neke od Georg Fischer i WAGA brošura i prezentacija koje Vam mogu biti od koristi. Ukoliko želite neke posebne detalje, budite slobodni pozvati naš ured.

VonRoll brošure

Ovdje možete pogledati neke od VonRoll brošura i prezentacija koje Vam mogu biti od koristi. Za sve dodatne informacije budite slobodni pozvati naš ured.

Romacon brošure

Ovdje možete pogledati neke od brošura i rješenja koja nudi Romacon. Ukoliko želite neke posebne detalje, budite slobodni pozvati naš ured.

AVK brošure

Ovdje možete pogledati neke od brošura i rješenja koja nudi AVK. Ukoliko želite neke posebne detalje, budite slobodni pozvati naš ured.